Tub vopsea
MyNeverland

CHIC&FASHIONABLE PET PORTRAITS

Cum cumpar?ADAUGA IN COS
180 RON
Produsele se realizeaza in 5-7 zile lucratoare
Chic and Fashionable Mitzy Chic and Fashionable Mitzy

Chic and Fashionable Mitzy

Mitzy este o pisica cocheta care isi petrece majoritatea timpului cautand sa fie rasfatata si mangaiata. Pretioasa cum este, putine sunt insa persoanele care ajung sa aiba onoarea de a o alinta. :)
MyNeverland va propune un proiect care poarta numele de "Fashionable Pet Portraits". :)
Toti iubitorii de animale si posesorii de animale de companie stiu cata bucurie aduce o asemenea fiinta in viata noastra.
Acest proiect isi propune sa aduca in casa voastra portrete ale animalelor de companie, pictate manual, unicat, realizate cu o nota chic&fashionable. Voi va alegeti imaginea cu portretul companionului, apoi stabilim impreuna cu ajutorul caror elemente ii dam un aer adorabil si chic. Poate fi o palarie, o pana, ochelari de aviator, un guler de dantela, sau accesorii cu aer de "Chicago". Imaginatia nu are limite asa ca in final rezultatul frumos este garantat.
Tablourile sunt realizate pe panza pe sasiu, pictate in culori acrilice sau de ulei. Dimensiunea la care s-a lucrat acest tablou este de 20/30 cm, iar pretul afisat se refera la aceasta dimensiune. Tablourile se pot inrama la cerere contra cost. Pentru portrete simple ale animalelor de companie, care nu se incadreaza in caracteristicile acestui proiect, se discuta separat.
Pentru orice intrebari legate de realizarea unui portret chic al animalului tau de companie, folositi formularul de "contact" sau adaugati produsul in cos.