pensula X
Comanda a fost trimisa
 
 
 
 
 
 
 
vopsea
zoom

Cutie amintiri pentru miri "Lavander"

Pret: 200 RON

Cutie din lemn pictata manual in culori acrilice si lacuita la final pentru protectie si durabilitate. Dimensiuni cufar: L x l x h 40 x 30 x 14 cm. Se personalizeaza cu numele mirilor si data nuntii lor. Realizata pentru a fi folosita la nunta ca si cutie de amintiri in care invitatii pot pune cartonase cu urari sau sfaturi pentru miri. Pentru orice intrebari legate de realizarea unei cutii de amintiri pentru miri, va rugam sa folositi formularul de "contact", sau pe cel de "cerere oferta".
 
+ Adauga un comentariu
X
 
  • Buna ziua! Este extraordinar de frumoasa cutiuta! As dori sa va intreb: modelul picturii poate fi in stil traditional, cu mirii purtand costume populare? De asemenea, mi-ar placea sa aiba un orificiu prin care sa poata fi introduse biletele cu "amintiri scrise". Multumesc!
    OANA 23.01.2017 18:36 Raspunde
  • @OANA
    Buna Oana, ne bucuram ca iti place si iti multumim pentru cuvintele frumoase. Da, sigur ca se poate picta si cu altceva. Pentru mai multe detalii sau pentru a stabili impreuna toate detaliile, te rugam sa ne dai un email la adresa myneverland@myneverland.ro .
    MyNeverland 24.01.2017 11:53 Raspunde
 
ALTE LUCRARI DIN CATEGORIA: "MARTURII-PAHARE-ACCESORII-NUNTA"
 
03 02 2014 - "An artist is a dreamer consenting to dream of the actual world." - George Santayana