Cum cumpar

creion albastru ? creion maro creion verde

creion albastru

 

? creion maro creion verde

 

Daca va place ceva din MyNeverland, intrati pe pagina creatiei respective, apasati butonul "cerere oferta" si completati formularul*. De asemenea, ne puteti scrie un e-mail la adresa: myneverland@myneverland.ro . Va vom raspunde in cel mai scurt timp cu detalii si lamuriri.

*Produsele MyNeverland, fiind produse unicat, pictate manual in atelierul nostru, poarta semnatura brandului.

*Deoarece aceste produse sunt realizate/pictate manual, din momentul comenzii, termenul de realizare este de aproximativ 5-7 zile lucratoare.

 

Detalii legate de livrare:

-> pentru Bucuresti exista variantele de:

a) ridicare a produselor de la atelierul nostru, situat la 3 minute de mers pe jos de la Metrou Basarab (Program: L-V 12.00 - 18.00)

b) livrare la adresa contra unei taxe de 15 lei. (valabil numai in Bucuresti, pe raza celor 6 Sectoare - exclus Bragadiru, Ilfov, Voluntari, Dobroesti, Chiajna, Chitila, Otopeni, Jilava, Magurele etc., unde se aplica taxa de livrare standard, de 20 de lei.).

-> pentru expeditiile in tara exista varianta de livrare prin curier cu plata ramburs (20 lei), la primirea coletului. (Pret valabil doar pentru localitatile aflate in aria de acoperire a curierului - daca exista km suplimentari, va vom comunica pretul exact).

 

Conditii retur*:

-> NU SE ACCEPTA RETUR al produselor pictate/ personalizate cu : nume/ desene special create/ dedicatii scrise/ modificari de design etc.

-> In caz de retur al unor produse cu design asupra carora nu s-a adus nicio modificare fata de varianta prezentata pe site, suma rambursata este de 70% din valoarea produsului.

-> In caz de retur, clientul suporta toate taxele de expediere, inlcusiv pe cele initiale.

*Prin plasarea unei comenzi pe siteul nostru, va exprimati acordul asupra acestor termeni si conditii.

03 02 2014 - "An artist is a dreamer consenting to dream of the actual world." - George Santayana